Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Nyårsläger i Idre! Snabb intresseanmälan!

2014-11-20 i Skidor / Nyheter

Vi har i sista stund fått tag på ett par lägenheter i Idre, där vi förlägger årets Nyårsläger för alla skåningar som vill lära sig åka skidor eller utveckla sin teknik eller bara träna skidåkning. En första intresseanmälan måste dock göras snarast!

Nu är det äntligen saker på gång!!!! Och då är det brådis!

 

Vi har hittat två stugor/lägenheter i Idre som är lediga Nyårsveckan! (28/12-4/1) Kostnad för boende ca 1750 - 2000 kr per person, beroende på antal.

 

Troligen hyr vi bil och minibussar för transporten och resekostnaden borde då hamna på ca 1000 - 1200 kr per person, beroende på antal. (Egna bilar kan också vara aktuellt och borde då bli billigare - den som lånar ut sin bil får då givetvis ersättning.) Avfärd Skåne tidigt söndag 28/12 och hemkomst sent söndag 4/1.

 

MEN vi måste boka lägenhet omgående, så anmäl er snarast till Niklas Nilsson, Härlövs IF om ni vill följa med!!! Vi måste lämna besked om vi ska ha lägenheterna senast på söndag lunch, så det är inte tid att sitta och fundera för länge på om man vill med...

 

OBS! Kostnader för mat, spårkort mm tillkommer. (Spårkort = 500 kr/vecka)

 

Klubbar som skickar ungdomar uppmanas att subventionera deltagaravgifterna.

 

OCH givetvis kör vi mycket skidteknik som vanligt, så även nybörjare är välkomna och för de som jobbar på med tekniken så har man en riktigt bra skidteknik efter en vecka på vårt läger!

 

Någon kompis som hellre åker utför som kan tänkas vilja följa med? De har lite utförsåkning i Idre också...

 

En formell inbjudan hinner vi inte göra just nu! Det kommer en sådan då vi bokar och kan räkna ut kostnaderna mer exakt, men kostnaderna ska hålla sig inom givna marginaler.

 

Skicka gärna vidare information till personer och klubbar som kan vara intresserade...

 

Skulle intresset trots allt vara stort med såhär kort varsel - mer än två minibussar - så kan jag försöka hitta en stor buss - bör inte kosta mer än minibussar om vi t ex skulle fylla båda lägenheterna...

 

Idre har utvecklat sitt spårsystem de senaste åren, om man nu inte varit där på ett antal år...

 

Välkomna!

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!