Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Orientering v24 - Bockatorpet

2020-05-05 i Orientering / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Orientering för ALLA tisdag 9 juni, start 17:45-18:45, Sprint/Labyrint vid Bockatorpet. Sista träningen för våren! Vi har paus med Veckans bana. Vi återkommer i höst, när skolorna börjar med nya träningar. Det kan dyka upp extra sommaraktiviteter...

Läs mer om hur det går till i nyheten om Orientering i Coronatider.

Tisdagens övningar är alltså bara ute under den gemensamma träningen, och det finns fortfarande möjlighet för några nya att dyka upp och testa på orientering. Då sprint i regel är lite lättare orientering, så är det t o m bra tillfälle för nya att prova på.

Tisdagens övningar blir lite till mycket kluriga och i huvudsak mycket löpning på stigar. (Vi kan hoppas på 2-3 olika övningar.)

Veckans bana pausas troligen hela sommaren, men det kan dyka upp andra orienteringsaktiviteter under sommaren, så håll utkik här på hemsidan. Vi återkommer med detta alternativ när skolorna börjar i höst.

 

Och Orientering för ALLA återkommer också till hösten, så fort skolorna börjar igen. Men det kan också dyka upp lite extra träningar under sommaren, med tanke på att många kanske kommer att vara hemma i sommar.

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!