Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Klubbläger High Chaparral 10-11 juni

2017-04-03 i Orientering / Nyheter

I år kommer vi anordna ett klubbläger i samband med orienterings- och trailtävlingar på High Chaparral i Småland. Tanken är att det ska bli en helg med roliga aktiviteter och mycket gemenskap.

Bredaryds SOK arrangerar tre sprinttävlingar och en trailtävling den 10-11/6. Tävlingarna består av sprint och sprintstafett på lördagen och High Chaparral-sprinten och Mighty Marsh Run på söndagen. Tävlingarna går både i skogsterräng och inne på High Chaparral.

Inbjudan och mer information finns på http://www.highchaparral-sprinten.se/ , Eventor och http://www.mightymarshrun.bsok.se/.

High Chaparral är en Vilda Västernpark som ligger nordväst om Värnamo. I parken finns bland annat upplevelser och shower. Entrén till High Chaparral kostar i vanliga fall 240 kr/dag men om du springer någon av tävlingarna kostar entrén endast 100 kronor på lördagen och söndagen (100 kr/dag). Barn under 1 m går in gratis. OBS! En del av aktiviteterna inne i parken kostar extra. Mer info finns på http://www.highchaparral.se/sv/.

Klubben har bokat ett antal campingstugor och campingplatser med el på High Chaparrals camping från 10/6 till 11/6.

Fullständig inbjudan hittar du här.

Sista anmälan 1 maj 2017. Anmälan sker via klubbaktiviteter i Eventor, https://eventor.orientering.se/Activities/Show/6463.

OBS! Anmälan till tävlingarna görs som vanligt via tävlingarnas sida på Eventor. Senast 4 juni.

Kontaktperson: Elinor Lindelöw, elinor.l@hotmail.com, 0734-41 44 41

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!