Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

U-natta med Älgots Cup-final och U7-manna 3-4 oktober (anmälan 20/9!)

2015-09-06 i Orientering / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Ungdomar, se hit! Helgen den 3-4 oktober arrangeras årets roligaste orienteringshelg i trakten kring Höör!

På lördagen är det Älgots Cup-final. Som vi har märkt under året är varje liten poäng mycket värdefull för klubbresultatet, så då vill vi se så många Härlöv-ungdomar som möjligt på plats. För mer info, klicka här.

På söndagen är det dags för stafett. Det finns U3-manna med gröna stäckor och där skuggning är tillåten, U4-manna med vita och gula sträckor och U7-manna. För mer info, klicka här.

För de ungdomar som vill finns det möjlighet att övernatta och vara med på olika aktiviteter, t ex bad, microorientering, prisutdelning och pyssel, under lördagskvällen. Det kommer att finnas ledare från Härlöv på plats. För mer info, klicka här. Anmälan till U-natta ska göras senast 20 september via Eventor. För dig som saknar inloggning till Eventor, anmäl dig senast 18 september till Maria (maria_turesson@yahoo.se). Om du behöver specialkost, anmäl även detta till Maria.

Om du är intresserad att springa stafett, anmäl detta till Niklas (niklas.nilsson@harlovsif.se) eller Maria (maria_turesson@yahoo.se) senast 22 september.

Anmälan till Älgots Cup-finalen görs via Eventor senast 27 september. Om du saknar inloggning till Eventor, anmäl till Niklas (niklas.nilsson@harlovsif.se) eller Maria (maria_turesson@yahoo.se),

 

 

 

 

 

 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!