Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Familjeläger 25-26 april OBS! Ny plats!

2015-04-05 i Orientering / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

I samband med Lunds OK:s tävlingar vid Bosarpssjön arrangerar vi familjeläger. ALLA är välkomna, gammal som ung, nybörjare som elit. Ett perfekt tillfälle att lära känna klubbkompisarna lite bättre. OBS! NY PLATS!!!

Efter tävlingen på lördagen samlas vi för gemensamma aktiviteter, umgås och ha kul. Vi bor på hårt underlag i scoutstugan i Spånkull. OBS! NY PLATS!!!

Pris: 0 kr/barn, 100 kr/vuxen (från 17 år)

I priset ingår logi på hårt underlag, tacos på lördagskvällen och frukost på söndagen. Anmäl ev matallergier i samband med anmälan till lägret.

För alla nya orienterare kommer vi att på lördagens tävling gå igenom hur en tävling går till. Genomgången börjar med att vi kör gemensamt till tävlingen. Samling 08.30 vid samåkningsparkeringen i Vä. Om någon behöva skjuts till tävlingen, anmäl detta i samband med anmälan till lägret.

För de som inte har möjlighet att tävla på lördagen går det att ansluta till lägret på lördageftermiddagen. På söndagen hoppas vi att alla tävlar eftersom tävlingen ingår i Ungdomsserien, där alla barn/ungdomar, oavsett vilken klass de springer, samlar poäng till klubben.

Anmälan till lägret sker till Maria Turesson, maria_turesson@yahoo.se, senast 21 april.

Anmälan till tävlingarna sker via Eventor, till Niklas Nilsson(niklas.nilsson@harlovsif.se) eller på tävlingsarenan på tävlingsdagen.

Läs mer om tävlingarna här:

Lördag

Söndag



Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!