Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Anmäl dig som funktionär till O-ringen Skåne 2014

2013-12-01 i Allmänt

Senast den 15 december vill vi ha in din intresseanmälan för att så fort som möjligt kunna ansöka om uppgifter som passar medlemmar och andra som vill hjälpa oss i Härlövs IF med våra uppgifter under O-ringen. Alla insatser kommer att vara värdefulla! Väl

Hej,

 

som många av er redan vet är det nästa år dags för O-ringen att komma tillbaka till Skåne. Härlövs IF ska vara med som arrangörsklubb och styrelsen vill nu att så många som möjligt ställer upp som funktionärer under detta arrangemang, alla behövs och alla kan hjälpa till. Varje arbetad timme innebär pengar till klubben. Kan ni inte vara med hela veckan så kanske någon dag eller några timmar.

 

Senast den 15 december vill vi ha in din intresseanmälan för att så fort som möjligt kunna ansöka om uppgifter som passar Härlövs IF. Längre fram kommer vi att fördela uppgifterna och återkomma med besked på vad just du och din familj kan hjälpa till med. Det är alltså inte frågan om några "orienteringstekniska" kunskaper utan alla kan vara med och arrangera.

 

För er som inte varit med på detta fantastiska arrangemang tidigare hittar ni  information på http://www.oringen.se/orter/skane2014.652.html.                   

 

För att intresseanmäla er skickar ni ett mejl till bockeboda384@gmail.com          och där anger ni vilka som kan vara med och arrangera från er familj, samt vilka dagar ni kan vara med (hela veckan 20-25 juli eller specifika dagar/tider).

Även ni som tidigare anmält er på ett eller annat sätt får hemskt gärna inkomma med ett mejl, så vi inte missar någon. Vi är medvetna om att semestrarna för många inte är klara ännu, men anmäl er om ni vill vara med och ange i mejlet att semestern ej är klar så tar vi såklart hänsyn till det.

 

Vi tackar på förhand och hoppas att så många som möjligt kan vara med och göra O-ringen i Skåne 2014 till det bästa någonsin...

 

/SOL-Styrelsen

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!