Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Dags att anmäla sig till O-ringen 2014!

2013-10-19 i Orientering / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Härlövs IF är huvudansvariga för arenan på etapp 5, därför kan det vara svårt för vuxna att springa etapp 4-5, då arenan ska byggas upp. Men klubbens ungdomar och juniorer vill vi ha med i tävlingsklasserna, så att vi riktigt kan visa upp hur många duktig

Lite utförligare information, som kommer att kompletteras efterhand som planerna klarnar.

 

För vuxna går det att delta i klasser med fri starttid, man behöver ju någon liten paus under de långa arbetsdagarna också... Men att arenan fungerar på etapp 5 är ju givetvis prioritet 1, så tävlingsklass med lottade starttider kan bli komplicerat att lösa för de båda sista etapperna!

 

För ungdomar och juniorer gäller att de lite äldre från ca 12-13 år och uppåt också hjälper till med arrangemanget på något sätt - det finns både stora och små uppgifter att utföra på olika tider. Vid anmälan till tävlingen så är det ju så att klubben betalar anmälningsavgiften för ungdomar och juniorer, men det är enklast att man anmäler sig själv på Eventor och betalar avgiften själv och sedan skickar uppgifter till Helen (kassör).

 

Du som inte är inlagd i medlemsregistret på IdrottOnline/Eventor måste kontakta mig (Niklas) senast ett par dagar innan anmälningsstoppet, så att vi hinner registrera alla uppgifter rätt innan det går att anmäla.

 

Vi hoppas på minst 30 st unga Härlöviter på startlinjen nästa år!

 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!