Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Tisdagsträningar i Wä IFs klubbstuga!

2012-11-17 i Allmänt

Nu är det klart att vi kommer att träna löpning från Wä IFs klubbstuga (i Vä) på tisdagar under vintern, med sedvanlig tisdagsfika efter träningarna! Till att börja med fram till 18 december, och sedan från 8 januari (fram till slutet av februari minst).

Jourlistan för tisdagsfikan kan ev justeras något framöver, kan du ta din ordinarie vecka eller vill du ta en vecka nu när vi kommit igång igen - anmäl intresse eller kolla läget med Susanne K, så vi får ihop listan.

 

Luciatåg blir det den 11 december 19.00, de som vill vara med i tåget tränar 4 december och lite före tåget den 11:e.

 

Löpskolning i grupp för i huvudsak de äldre ungdomarna och juniorerna (ca 13-20 år), samt övriga som vill hänga med.

 

Kanske kan vi få ihop en grupp för yngre ungdomar, som har mer lekfull träning. Ledare sökes! Anmäl intresse till Niklas.

 

Äldre/vuxna som bara vill springa en runda är också välkomna och delar upp sig i grupper med "likasinnade" på egen hand. (Det finns många alternativ för löprundor i Vä-området.)

 

Bastu... Finns en, så vi får se hur vi kan komma överens om hur vi gör med bastutider och omklädnad framöver... Turas om på något sätt?

 

I vilket fall, så hoppas vi att vi blir minst lika bra tränade och får lika trevligt som vi haft det tidigare i Bockatorpet!

 

Skulle det komma snö drar vi upp spår både vid fd Bockatorpet och Skepparslövs Golfbana så fort det går - det finns dusch och omklädningsmöjligheter på båda ställena - men är man fikasugen så åker man till Vä efter tisdagsträningen. (Och löpare kan givetvis fortsätta att springa i Vä-området även när det kommer snö - då det plogas betydligt fler vägar där än i Bockeboda...)

 

Välkomna!!!

 

PS. Vi hjälps givetvis åt att städa av efter oss.

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!