Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Inför Salomon Trail Tour - Kristianstad - 9 juni

2012-06-01 i Löpning / Nyheter

Hög tid för funktionärsträff - tisdag 5 juni - kombinerat med träningen på något sätt. (Många kommer att jobba med banan på lördag 2 juni.) I dagsläget är ca 200 löpare anmälda - vi hoppas fortfarande på över 300 deltagare och kanske uppåt 400 också - för

Funktionärsträff på tisdag 5 juni:
Det är träning som vanligt för nybörjare, ungdomar och de som vill - någon typ av sprintövning i närheten av Bockatorpet. Så det kan bli ett par alternativ för de som vill vara funktionärer: De som inte själva tränar skulle kunna träffas ca 18.30 för en genomgång och de som är med på träningen skulle kunna samlas ca 19.30 för en genomgång (träningen blir ju lite kortare än vanligt).

 

"Städning" av banorna blir det under lördagen 2 juni - finns det fler som vill hjälpa till så hör med Niklas eller Patrick - inga bestämda tider, men en del börjar på fm och andra ev på em. Arbetshandskar, ev något verktyg för att såga eller klippa sly och grenar och ev en kratta för att få bort grenar från marken/spåret. (Är det mycket ris på något ställe, så flytta det så att det inte förstör naturupplevelsen.)

 

 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!