Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

DM medaljer till duktiga tjejer

2011-06-05 i Orientering / Nyheter

Vid Sprint-DM blev det idag två DM-guld och ett DM-brons till våra duktiga tjejer! Detta genom Madelene Axelsson i D14 och Sofie Persson i D12 efter varsitt kanonlopp och brons till Irmalinn Nilsson efter ett bra lopp även hon i D12.

I övrigt noterar vi att Björn Nilsson blev 2:a i H40, 7 sekunder före Niklas Nilsson, som blev 3:a (1 sekund före 4:an). Och så tog Caroline Lindelöw en fin 5:e plats i D16. Och kanske ska vi nämna Michelle Axelsson som vann en Öppen klass på en bra tid också...

Men vi har nog en hel del både ungdomar och äldre till som hade hävdat sig väl i sina klasser denna soliga orienteringsdag (och flygdag) i Eslöv. Så vi kan helt klart hoppas på fler medaljer vid kommande DM-tävlingar i höst!