Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Många viktiga ungdomstävlingar på gång!

2011-04-20 i Orientering / Nyheter

Annandag Påsk är det dags för vårens tredje och sista tävling i Ungdomsserien, där Härlöv kämpar för att klara sig kvar i Elitserien, just nu 2 poäng före Hjärnarp på nedflyttningsplats... Snart är det också dags för Älgots Cup (Ungdomscupen) - onsdagen d

Ungdomsserien är ett seriesystem där ungdomarna i Skånes klubbar flyttas upp och ner efter resultaten på vissa utvalda tävlingar under året. I år är det sex tävlingar som är serietävlingar - tre på våren och tre på hösten - varav de fyra bästa resultaten för klubbarna räknas samman. Dessutom finns en individuell Ungdomsserie i huvudklasserna på samma tävlingar där man också räknar samman poängen i slutet av säsongen - för DH12 och äldre räknas också poäng för en nattävling. Prisutdelningen för Ungdomsserien sker på Ungdomsnatta, där de 10 bästa i varje klass får pris. Ca 6-8 Härlövsungdomar har fått pris de sista åren.

 

Älgots Cup - Ungdomscupen - är en tävling i två delar - först är det fyra deltävlingar i vår Krets, där klubbarna FK Åsen - Pan-Kristianstad - FK Göingarna och Härlövs IF ingår. Det blir lite mindre tävlingar, där det kan vara enklare för nya att komma med och samla poäng till klubben. Sedan avslutas denna Cup med en Skånefinal - där man tävlar mot alla andra klubbar i Skåne. Härlöv har två år i rad varit bästa klubb i Kretsen och 2010 var vi 3:e bäst i Skåne! 2011 siktar vi på att bli ännu bättre...

 

4 maj arrangerar FK Göingarna första deltävlingen i Knislinge.

19 maj arrangerar FK Åsen andra deltävlingen.

 

Mer info om varje tävling kommer så snart inbjudningarna kommer!

 

Passar också på att göra lite reklam för Sprint-DM i Eslöv den 5 juni - Sprint är lite enklare och kortare än de andra distanserna - problemet är att orientera snabbt och rätt och ibland kan det bli lite ovanliga vägval att tänka på. Det kommer att bli någon sprintträning lite närmare denna tävling.

 

Intresserad av fler tävlingar? Kolla i tävlingskalendern som du hittar om du klickar på Tävlingsanmälan i menyn på hemsidan. Är du inte med i medlemsregistret? Kontakta Niklas, så löser vi det.

 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!