Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Kretsavslutning för ungdomarna 5 december

2010-11-21 i Orientering / Nyheter

Efter era fina insatser på årets Älgot Cup/Ungdomscupen hälsar Pan-Kristianstad alla Härlövs ungdomar välkomna till kretsavslutning i Furuboda söndagen den 5 december. Där blir det orienteringsträning, bad, prisutdelning och de som vill kan avsluta med en

Vi samlas kl. 10.00 på parkeringen. Därefter åker vi vidare till starterna för dagens hemlängtans orientering.


Det finns tre banor (2,5 km; 4 km; 6 km). Fundera på vilken bana som passar dig, så hjälps de vuxna åt med att skjutsa ut er till starterna. När du kommer i mål bjuds du på en enklare fika.

 

Badet är bokat mellan 11 och 13.

 

Under eller i samband med badet sker också prisutdelningen. Alla som varit med i Älgot Cup/Ungdomscupen under året och kommer till prisutdelningen kommer att få något litet pris, plaketter för individuella cupen och pokaler till klubbarna kommer också att delas ut.

 

Möjlighet finns att äta lunch på Furuboda restaurang
Till en kostnad av: 0-6 år gratis, 7-13 år 33,50 och övriga 67 kronor.

För att vi ska veta hur många kartor som tryckas och hur många som vill äta behöver vi er anmälan senast måndag 29/11. (Härlöviter anmäler sig till Niklas - niklas.nilsson@harlovsif.se - senast 19.00 den 29/11.)


Välkomna hälsar Pan-Kristianstad!

 

PS. Alla Härlövsungdomar som har klubbkläder (helst senaste modellerna) får gärna ha dessa på sig i samband med träning/prisutdelning, för en eller flera små fotograferingar... (De som beställt av Tinna - och betalt - kan säkert få dressar levererade till denna dag eller vid någon tisdagsträning.) 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!