Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Härlövs Ungdomar i Elitdivisionen 2011!!!

2010-09-29 i Orientering / Nyheter

Det verkar vara klart att Härlövs ungdomar tävlar i elitdivisionen av Ungdomsserien 2011! Preliminärt har ungdomarna varit 5:e bäst av alla klubbar i Skåne i år och blir bara bättre och bättre. Sedan 2005 har ungdomarna nu tagit Härlöv från division 3 til

Det återstår lite kontroll av resultaten, men eftersom vi har god marginal till klubbarna efter oss i listan, så kan vi med ganska stor säkerhet börja förbereda oss för ett år i Elitdivisionen där Skånes sex bästa ungdomsklubbar finns.

 

Och eftersom vi har ganska stor andel unga i klubben, så ser framtiden ganska ljus ut i Elitdivisionen, men vi skulle gärna se ännu fler ungdomar på tävlingarna nästa år, för att vara på den säkra sidan. De två sista klubbarna åker nämligen ner i division 1 igen, så det gäller att vara bland de fyra bästa klubbarna till nästa år...

 

Vi kan väl hoppas att många ställer upp redan till Älgot Cup finalen (Ungdomscupen) 9 oktober i Broby, så kanske vi får ännu en anledning att fira i höst!

 

Det har också varit en individuell tävling i Ungdomsserien och där ser det ut som att följande ungdomar har priser att hämta vid prisutdelningen under U-natta (kvällen) 9 oktober:

D10: Irmalinn N

D12: Sofie P, Klara A och Elinor D

D14: Madelene A

H10: Melker A

H12: Martin L

H14: Robin K

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!