Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Lite blandad information

2010-04-28 i Orientering / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Här följer lite kort information om en del aktuella aktiviteter och saker som är på gång - Humlestafetten, Jukola, Tjoget, Breddläger, Klubbkläder, Klubbläger, Älgots Cup, Ungdomsserie, Skol-10-mila mm...

Humlestafetten - lördag 8 maj

En rolig löpstafett runt Ivösjön - med sträckor mellan 3,8-8,2 km - det är väldigt hög tid att anmäla intressen till denna - jag tänkte vi skulle haft fem lag (Stigmännen har 6 st...) - men då behöver anmälningarna verkligen börja trilla in... Som vanligt är det roligare ju fler som kan vara med :)

 

Jukola/Venla - (se annan nyhet)

Damerna har nästan fått ihop två lag med hjälp av Andrarum, herrarna har det lite värre att få ihop sitt lag - fler intresserade är välkomna med sin anmälan - men bokningen av buss och båt är riktigt akut - så anmäl dig fort om du glömt att anmäla dig!

 

Breddläger för ungdomarna 11-14 år och 13-16 år, veckorna kring midsommar - inbjudan finns på Skånes orienteringsförbund hemsida. Klubben betalar 700 kr av lägeravgiften.

 

Klubbkläder - det är dags att fylla på i klädlagret och tanken är att jag ska lämna över klädbiten till Kristina Persson i samband med kommande beställningar - som bör göras från mitten av maj till slutet av maj - så att vi skulle kunna få hem kläder till början av höstsäsongen. Mer info kommer förhoppningsvis inom kort.

 

Tjoget första helgen i juli - det är kanske dags att börja kolla vilka som kan vara med redan nu - kan vi få ihop helt eget lag i år eller ska vi behöva anlita löparbanken eller kombinera med någon klubb i år också?  Visst kan vi få ihop 20 löpare själva?

 

Vi får också börja fundera på 43-kavlen och Ungdomens-10-mila i början av augusti - det är säkert dags för anmälan i mitten av maj... Här kan vi ställa upp med en ganska intressanta lag om alla kan vara med...

 

Kretsens Ungdomscup - Älgots Cup - är också på gång - första deltävlingen arrangeras troligen i Åhus (Pan) torsdagen den 20 maj, medan den andra deltävlingen går ett par veckor senare i början av juni.

 

Klubbläger är på gång i samband med Sprint-DM i Simrishamn sista helgen i maj, Malin Leijon och Marie Nilsson jobbar på att visa upp sin gamla hemstad...

 

Vi måste också notera att det går bra i Ungdomsserien för våra ungdomar och att vi ser ut att vara på väg upp i Elitserien för första gången på 2000-talet. Det finns t o m en liten möjlighet att vinna division 1, om vi får ut alla våra ungdomar på tävlingarna i höst, då det blir tre deltävlingar på tre heta veckor i september. Så vi har fyra månader på oss att finslipa orienteringstekninken :) Individuellt så ligger 6 av ungdomarna topp 6 och 4 till på topp 15 - men fortfarande har alla chansen att komma med på listorna, då det är de tre bästa tävlingarna som räknas samman efter säsongen...  

 

Skol-10-mila, onsdagen den 26 maj i Tivoliparken - här behövs ca 15 Härlöviter som kan hjälpa till med arrangemanget - har du möjlighet att hjälpa till, så anmäl gärna detta så fort som möjligt!

 

Det verkar bestämt att vi ska ha våra inställda tävlingar första helgen i oktober (2-3), så den helgen bör alla boka in för att arrangemangen ska fungera. Vi står också som arrangörer för Kretsmästerskap Dag, preliminärt 6 juli.

 

Sedan är inte datum bokade för Klubbmästerskap och Familjekavle - här är förslag välkomna, om det går att hitta några luckor eller det finns möjligheter att kombinera med något annat i programmet... 

 

Glöm bara inte bort att träna  det kommer att finnas möjligheter att träna orientering både tisdagar och torsdagar under resten av våren!!

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!