Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

SOFT inbjuder till ledar/tränarutbildning

2010-02-09 i Orientering / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Svenska Orienteringsförbundet bjuder in till Grundtränarutbildning del 1 och 2. Den här gången kommer Grundtränarutbildning del 1 att genomföras den 12-14 mars i Haninge söder om Stockholm och del 2 genomförs den 19-21 mars vid Billingehus i Skövde.

Kanske några av Härlövs ledare/blivande ledare skulle vilja gå någon av utbildningarna - anmäl er till Niklas, så fixar vi lite med bidrag och liknande till kurserna.

 

Inbjudan Grundtränarutbildning 1

Inbjudan Grundtränarutbildning 2

 

De två delarna bygger på varandra och man bör gå del 1 innan man går del 2. Till hösten kommer ytterligare en Grundtränarutbildning del 2 att genomföras, preliminärt i Rosersberg, Märsta. Det kommer även att genomföras en Grundtränarutbildning del 1. Till den senare utbildningen har vi ännu inte bestämt någon exakt plats.

 

Vid utvärderingar efter de olika utbildningar vi hittills genomfört får utbildningarna högt betyg av deltagarna. I Skogssport nummer 10/2009 finns ett reportage från en av utbildningar. Här kan du få en bild av vad som ingår i utbildningen. Om du funderar en stund finns det säkert några ledare i din förening som skulle passa perfekt som deltagare på Grundtränarutbildningen. Sprid gärna information om utbildningarna till andra i din förening. Utbildade tränare är ett sätt att höja kvalitén på träningsverksamheten i föreningen.

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!