Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Anmälan till Kristianstad Trail är öppen!

2015-09-16 i Löpning / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Missa inte att anmäla dig ett RIKTIGT terränglopp! Stigarna kan vara små och blöta, vädret kan vara kallt och ruggigt, men vi jobbar på ett evenemang som kommer att värma både deltagare och publik! Just nu är ca 160 platser bokade...

(Tyvärr dröjer uppdateringen av loppets hemsida. Just nu pågår en uppgradering från webbleverantörens sida, så vi kan inte uppdatera... Vi uppdaterar givetvis så snart som möjligt. www.harlovsif.se/kristianstadtrail)

 

Just nu finns flest uppdateringar här i texten och på loppets Facebooksida (https://www.facebook.com/kristianstadtrail).

 

Anmälan sker via denna länk: Anmälningsformulär
Har du kompisar som du tror vill vara med bland de 250 som får vara med i år, så kan du ju hjälpa dem att hitta formuläret genom att dela nyheten med dem på något sätt.

 

Lite info om klasser/distanser:
Distanser: 5, 12 och 25 km. Lite färre klasser, en huvudklass i varje "ålder", men möjlighet att springa för alla på de olika distanserna.
Nyhet: Klass för +60 år (12 km).

 

Starttider:
25 km 11:00
12 km 11:20
5 km 13:15

 

Vill man göra lite annat när man ändå är i Kristianstad en lördag eller helg, så "råkar" Julgalan vara i Kristianstad 20-21 november - http://www.julgalan.se/stad/kristianstad

 

Hässleholm ligger inte heller långt borta, "i andra änden" av Nävlingeåsen, där har man Skånejul 19-22 november - http://www.skanejul.se/?p=16115&m=5027

 

Vi vet dock inte själva om vi är redo för jul den 21 november, men det är iaf ett par tips på att det händer lite i närområdet denna helg.

 

Välkomna till Bockeboda, Kristianstad och Skåne!  

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!