Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Skidåkning vid fd Bockatorpet

2012-12-03 i Skidor / Nyheter

Uppdaterat 23 december: Säsongen är i gång sedan Elljusspåret spårades på kvällen den 2 december och nu kan man alltså åka skidor i Bockeboda igen, se skidspår.se för mer information om spåren. Allt fungerar inte precis som vanligt, men vi har ändå mycket

Skidspåren:

Nu börjar snön bli stadigare och lättare att göra bra spår i och på 99% av spåren vi drar upp är det nu ett bra underlag utan genomslag. Skulle du upptäcka något genomslag, så släng gärna på lite snö (är det en lös sten, så släng undan den). Var försiktig vid vägpassager, dels för trafiken och dels för att asfaltsvägen är grusad. Statusen på spåren uppdateras på Skidspår.se (Se rutan på hemsidan). Vi försöker hinna märka upp spåren lite bättre, speciellt där de inte följer normal sträckning, men det har varit mycket att göra vid spåren ända sedan snön kom. Vi försöker dock beskriva spåren och specialspår på Skidspår.se - så kolla beskrivningarna där om vi inte hunnit märka upp. (Undvik att åka vid tö, så blir det lättare att få bra spår om det skulle frysa igen.) Vi har skidspår både i Bockeboda och på Skepparslövs Golfbana och kommer det riktigt mycket snö, så kan vi kanske dra ett förbindelsespår och få en slinga på upp till 26 km.

 

Elljuset:

Är numera tänt med automatik måndag-fredag 16-20.55, och helger 16-18 (17.55?). (Gäller åtminstone under skidperioden.) Den som vill åka andra spår än elljuset på kvällar kan givetvis åka dem om man har en bra pannlampa.

 

Dusch/omklädnad:

De tillfälliga dusch och omklädningsbarackerna är i funktion och bastu tis-, tors- och söndag som brukligt. (Ombyte och dusch om någon i klubben har möjlighet att vara på plats andra dagar också.)

 

Skiduthyrning:

Eftersom skidutrustningen brann upp i branden den 3 september, så har vi just nu ingen utrustning att hyra ut - det är inte klart med försäkringarna och vi vet väl inte när det kan bli klart heller, men så fort det är klart, så kommer vi att köpa in så mycket utrustning som vi har råd med.

 

Spåravgift:
Lådorna för frivillig spåravgift är uppe. Stort tack för första helgens bidrag. Det var välbehövligt, då det varit ovanligt mycket skoterkörande första veckan.

 

Välkomna!

 

 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!