Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Vi söker ett antal medarbetare!

2011-11-19 i Skidor / Nyheter

”Fråga inte vad din klubb kan göra för dig, fråga vad du kan göra för din klubb! ” Vi har en del uppgifter i klubben som vi hade behövt specialister till och vi har många som de flesta skulle kunna göra. Under Läs mer hittar du listan på vilka uppgifter v

Kassör i SOL-sektionen

- här är det givetvis viktigt att vi hittar någon som är duktig på att bokföra inkomster och utgifter, sköta fakturor och fakturering, lägga upp och följa upp en budget och hålla koll på att vi har pengar i kassan för att klara verksamheten.

 

Ledar- och utbildningsansvarig/-a

- någon eller några som ser till att vi har duktiga ledare i klubben och att vi regelbundet skickar ledare på utbildning, konferenser, genomför utbildningar och ordnar intressanta föreläsningar.

 

Trivsel- och reseansvarig/-a

- någon eller några som ser till att aktivera och samla klubben till aktiviteter förutom träningarna och ordnar olika resor och läger för klubben under året.

 

Webbredaktörer

- några som är intresserade av att lägga in nyheter och reportage från olika tävlingar och aktiviteter för att hålla hemsidan ordentligt uppdaterad och aktuell.

 

Motions- och naturpassansvarig/-a

- någon eller några som håller i Naturpass och speciella motionssatsningar för allmänheten.

 

PR och sponsoransvarig/-a

- någon eller några som håller i PR och sponsorsatsningar.

 

Tävlingsledare Salomon Trail Tour

- någon som är speciellt bra på att fördela och styra upp funktionärerna inför och under tävlingen. (Och vara chef i en arbetsgrupp för arrangemanget.)

 

Tomtemor och Tomtefar

- någon eller några som vill hålla i förberedelserna med tomtandet vid julskyltningen. Inköp av julklappar och material, styra upp inslagningen på tisdagskvällarna och själva tomtandet vid julskyltningen.

 

Sjukvård vid våra arrangemang

- någon eller några som jobbar inom sjukvården eller har sjukvårdsutbildning som kan tänka sig att hjälpa till med denna syssla vid våra tävlingar och arrangemang.

 

O-ringen Skåne 2014 söker ett antal tjänster,

det är hög tid att anmäla sitt intresse om man vill jobba i själva O-ringenorganisationen. (Klubbens arbetsuppgifter delas antagligen ut våren 2012.)

 

Ansök hos SOL-styrelsen snarast!

 

Vi vill helst att vi får allt att börja fungera riktigt ordentligt så snart som möjligt, då vi har en spännande, utmanande och rolig "resa" att göra de närmaste åren!

 

Hittade du inget intressant att jobba med? Meddela SOL-styrelsen vad just du skulle vilja jobba med för att hjälpa din klubb på bästa sätt.

 

SOL-styrelsen: Magnus T, Christer G, Lena D, Mikael P, Niklas N, Patrick P.

 

Vad det gäller skidåkning

finns det alltid att göra med att röja skidspår och vid snö att fixa ihop spåren, det är bara att meddela när man vill göra något, så kan Pelle, Håkan, Niklas, Björn eller Thomas säkert ge dig någon uppgift ;)

 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!