Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Skidaktiviteter på gång (?)

2010-02-09 i Skidor / Nyheter

Just nu finns det en lösa planer på att anordna Skidsöndagar för allmänheten två-tre söndagar framöver, vid Bockatorpet och Skepparslövs Golfbana. Kanske även Skidskola för nybörjaråkare... Även Skidorientering helgen 20-21/2 diskuteras... Sportlovsaktiv

OBS! Allt nedan är bara lösa planer, men om vi får ihop funktionärer, så kör vi så att det ryker!

 

Skidsöndagar hoppas vi kunna serva skidåkare med vätska, mat och vallning vid ett par stationer vid Bockatorpet och Skepparslövs Golfbana, öppna ca 12.00 - 15.00. En mindre deltagaravgift blir aktuell. Vid Skepparslövs Golfbana kan det möjligen också anordnas Skidskola för nybörjaråkare och så kan möjligen Golfkrogen hänga på och erbjuda söndagsmiddag eller något annat.

 

Skidorientering siktar vi på att anordna någon gång under helgen 20-21/2 - det blir av sprintkarraktär för äldre och kanske lagom långt för ungdomar. Start 10-12(?). Vi gör upp banor på drivingrangen och korthålsbanan och sedan blir det åka av!

 

Sportlovsaktiviteter: Det kommer troligen att bli skidåkning i någon organiserad form under Sportlovet, vi kollar dock vädret lite, så att det blir bra skiddagar som vi åker på. Vi planerar lite löst för en dag med Skidskola och en dag för en lite längre tur med en liten matsäck/fika med sig. Mer info ca en vecka i förväg.

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!