Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Kallelse Årsmöte 2021

2021-02-15 i Allmänt

Årsmöte för Härlövs IF hålls onsdag 17 mars 18:00-21:00. P g a Corona får vi i dagsläget vara max 8 personer i Bockatorpet, men alla kan vara med via Microsoft Teams. (Vi hoppas fler får vara med på plats.) Anmälan senast 1 mars. Välkomna!

Kallelse till Årsmöte för Härlövs IF

Onsdagen den 17 mars 2021, 18:00-21:00.

Plats: Bockatorpet eller via Microsoft Teams

Under rådande omständigheter är det strikt reglerat med hur många man får samlas till möte. Då vi inte vet hur läget är framöver så kommer vi att ordna så att man kan delta via Microsoft Teams hemifrån. De som inte har tillgång till dator kommer att få möjlighet att delta i Bockatorpet (Max 8 st medlemmar, varav en teknikansvarig.) (Vi hoppas dock att restriktionerna hinner lättas något, så fler får vara med från Bockatorpet.)

Vi behöver av denna anledning att ni anmäler ert deltagande till Årsmötet, både för att kunna skicka inbjudan till Teams och för att säkerställa att vi inte blir för många deltagare i Bockatorpet.

Anmäler gör ni senast måndag 1 mars till Ing-Marie Persson per e-post ingispersson@gmail.com eller per mobil 0706-345374.

Underlag till årsmötet visas på hemsidan (eller skickas per e-post) senast en vecka innan mötet.

Förslag och motioner ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor före mötet, onsdag 3 mars.

Välkomna!

Styrelsen i Härlövs IF

PS. Du har väl betalat in din medlemsavgift för 2021? Du hittar instruktionerna under Föreningen -> Medlemsavgifter här på hemsidan.

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!