Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Ovissa tider - håll er friska!

2020-03-12 i Allmänt

I Coronavirustider är det mycket som påverkar förenings- och idrottsverksamhet - håll koll efter samhällsinformation, riktlinjer från idrottsförbund och arrangörssidor för aktuell information! Läs mer under läs mer!

Till att börja med så har Åhus TrailRun i helgen ställts in, OK Orion som arrangerar(?) orienteringstävlingar i helgen ska lämna besked under dagen.

Vi har en planerad PreO-tävling 27 mars, vilken kommer att ha max 100 tävlande och skulle kunna genomföras i dagsläget, men mycket talar för att situationen kommer att förvärras och då kommer vi att flytta tävlingen i första hand. (Dessutom är det väl tveksamt om danskar och norrmän, som brukar delta i ganska stor mängd skulle komma ens i dagsläget.)

Vi planerar för att anordna tipspromenader och ha söndagsservering på söndagar 10-13, 5 april - 24 eller 31 maj. Det kan ju också påverkas av restriktioner kring Coronaviruset.

Vi planerar för att starta orienteringsträning (för de som varit med tidigare och mer vuxna nybörjare) den 24 mars. Vi planerar att starta orientering för ALLA efter Påsk 14 april. Där får vi ju se hur det går med det hela och kanske ha lite inovativa lösningar, för mer träning på egen hand.

Höstens arrangemang av DM-Medeldistans och Stafett i orientering 5-6 september, samt Kristianstad Trail 22 november hoppas vi inte ska påverkas alls.

Träning kommer att bedrivas i grupp, så länge inte andra besked kommer, men nu är det givetvis ännu viktigare än vanligt att inte komma till gemensamma träningar om man känner sig det minsta sjuk/krasslig.

Så håll noga utkik efter vad det är som gäller framöver och vilka aktiviteter som kan genomföras och inte! Och håll er friska!

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!