Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Sportlovsaktivitet måndag o onsdag - Inställda!

2017-02-16 i Allmänt

Vi ställer in skidaktiviteten p g a att det är omöjligt att göra bra skidspår av is och slask och orientering p g a att det är isigt och slaskigt kring Bockatorpet. Vi hälsar istället välkomna när det antingen kommit ny snö eller det blivit isfritt!

Skidåkning erbjuder vi så fort det kommer tillräckligt med ny snö för att göra nya skidspår. (Vi tror att det kan dyka upp fler chanser till skidåkning i vinter!) Vi har möjlighet att låna ut skidor, skor och stavar i begränsad omfatting, speciellt för ungdomar.

Orientering har vi tisdagsträning "Orientering för ALLA" (oftast vid Bockatorpet), de som varit med tidigare börjar 21 mars och nya orienterare hälsar vi välkomna efter Påsken, den 18 april. Vi tränar sedan tills skolorna slutar för sommaren innan vi gör ett uppehåll med orienteringsträning tills skolorna börjar igen på hösten.

Vuxna och ungdomar från ca 15 år, som vill börja orientera har dock möjlighet att gå en teorikurs på tre tillfällen 7, 14 och 21 mars. Sedan fortsätter man med "praktik" under vårens "Orientering för ALLA".

För den som håller utkik på hemsida och Facebook så dyker det säkert också upp andra intressanta erbjudanden under våren!

Välkomna!

 

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!