Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Kallelse – alla medlemmar!

2016-03-10 i Allmänt

Alla medlemmar kallas till Bockatorpet 2016-03-20 kl15-17. För att kunna söka viktiga bidrag och utveckla verksamheten genomför vi då en kartläggning av föreningens utvecklingsmöjligheter, se nedan. Fika i trevligt sällskap bjuds!

Aktiviteten genomförs främst då det är ett krav för att kunna söka viktiga bidrag hos Skåneidrotten/RF men kan även ses som en gratis konsultation och en möjlighet för alla medlemmar att lämna idéer m.m. som kan utveckla verksamheten. Vår föreningskonsulent leder kartläggningen som omfattar en individuell uppgift och en uppgift i grupp där man får fundera kring och lämna uppgifter och idéer etc om verksamheten. Efter mötet återkommer konsulenten med bland annat förslag på fortsatt samarbete mellan klubben och Skåneidrotten.

 

Då aktuella bidrag gäller barn- och ungdomsverksamheten (BU) är det extra viktigt att alla med koppling till BU-verksamheten deltar. För föreningens utveckling är det värdefullt om även övriga medlemmar deltar. Konsulenten önskar att vi är minst ca 20 personer från alla våra olika verksamhetsgrenar och medlemskategorier såsom barn, ungdomar, övriga aktiva, ledare, styrelse och föräldrar osv. Alla hälsas därför varmt välkomna!

 

För planering av aktivitet och fika vore jag mycket tacksam om du meddelar mig senast 2016-03-15 om du tänker komma på tl(a)ekoingenjoren.se eller 0706-741100.

 

För styrelsen

/Thomas Låstbom

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!