Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Vill du vara med i klädrådet?

2015-06-07 i Allmänt

Till hösten kommer det att bli en klädbeställningskväll, förhoppningsvis i samband med sista OL-träningen i Bäckaskog. Leverans är tänkt lagom till orienteringssäsongen börjar i februari/mars 2016. Men vilket sortiment önskar du som medlem?

Givetvis är målet att så många som möjligt ska känna sig nöjda med de kläder och artiklar som tas fram i klubbens färger. Men smaken och behovet är som bekant olika och det vore därför bra om ett "klädråd" på 5-6 personer kunde representera sina klubbkamrater och tycka till lite extra kring profilprodukter och klubbkläder. 

Frågorna är många, t ex: Vilka modeller gillar du bäst? Behöver du ett klubblinne eller funktionströja att träna i? Vad är viktigast - pris eller kvalitet? Saknar du något i klubbens sortiment idag? osv ...

Rådet kommer att träffas några gånger per år och det behövs medlemmar från klubbens olika verksamheter och åldersgrupper. Den 15 juli kommer ett nytt företag till oss för att presentera sitt sortiment, så det är bra om du kan närvara då.

Även om du inte vill vara med i rådet men har synpunkter, idéer och förslag som du vill dela med dig av är du naturligtvis välkommen att höra av dig.

Alla som känner att de vill bidra på något sätt - hör av dig till Nina snarast, gärna via mail!

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!