Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Orientering på C4-lägret 2024

2024-06-23 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Stort tack till alla deltagare som kom och besökte oss på årets C4-läger! Det kändes som det var en del som var lite skeptiska när vi började övningarna, men vilken energi och talang det visades upp under de två veckorna! Nu får vi samla ihop fler ledare till höstens Orientering för ALLA, som startar 20 augusti! Välkomna att börja orientera!

I vår grupptävling var det grupp 11 som hittade allra flest kontroller och banor, efter dem var grupp 2 och 18 närmast, men det bästa i år var definitivt att alla grupper var så duktiga och verkligen kämpade på.

Bland gruppledarna kom följande längst i Parkorienteringen:

Tjejer:

  1. Felicia, grupp 2, 8,5 banor

  2. Rebecca, grupp 19, 7 banor

  3. Linnea, grupp 8, 6 banor

Killar:

  1. Max, grupp 14, 10 banor

  2. Anton, grupp 4, 9 banor

  3. Daniel, grupp 2, 9 banor

Mer information om klubbens Orientering för ALLA kommer senare i sommar, innan träningarna startar 20 augusti. Men de första tisdagarna är vi vid Bockatorpet. (Även grannklubbarna brukar starta sina träningar ungefär då.)

Ett orienteringstips är att kolla på Orienterings-VM 12-16 juli i Skottland, som säkert sänds på TV. I år är det sprintorientering som gäller - och det kan påminna om både labyrintorientering och parkorientering i en lite mer avancerad form...

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!