Headerbild

Härlövs IF

En klubb - många möjligheter

Uthyrning Bockatorpet

Bockatorpet kan hyras av privatpersoner och föreningar. Huvudinriktningen är aktiviteter kopplade till ett aktivt friluftsliv eller utbildning. Det kan också hyras ut till enklare bjudningar eller sammankomster. Bockatorpet hyrs ej ut till fester. Hyran är 800:- per dygn.

Bokningsförfrågan görs till Susanne Karlsson via mail:

bockatorpet@harlovsif.se

alternativt telefon på kvällstid 070 - 202 68 62.

Bockatorpet består av två stycken hus med en inglasad entré mellan husen. I det ena huset finns en stor samlingssal med plats för 50 sittande gäster. Det finns också kök med porslin för 50 personer, spishäll, ugn, microvågsugn, kaffebryggare och köksredskap för enklare matlagning samt ett konferensrum med plats för ca 10 personer. Det finns även två toaletter. Det andra huset består av två stora omklädningsrum med dusch,bastu och toaletter. Hela anläggningen är handikappanpassad.

För utomhusgäster finns en toalettbyggnad, varav en toalett är handikappanpassad. Toaletterna är öppna dagligen kl. 8-20. Vid stugan finns även gräsplaner för t ex brännbollsspel, flera fasta grillplatser och ett vindskydd med tak, med bänkar och bord för fikapauser vid dåligt väder. Det finns också ett utomhusgym och en hinderbana för barnen.

Begränsningar finns i uthyrningen under stugans öppettider för allmänheten. (Tisdag kväll, torsdag kväll och söndagar.)

Adress

Härlövs IF Helen Nilsson, Bockebodavägen 140 29192 Kristianstad

Kontakt

Tel: 0706670724 (Niklas) E-post: info@harlovsif.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners och sponsorer

Stötta Härlövs IF - välj oss som din favoritförening!